Germany

Germany

Mashtruesi Bahri Cani dhe axhenda gjermane kundër shqiptarëve

Gazetari Bahri Cani e çeli sot ditën e tij me një njoftim bombastik “Gjermania kërkon 2 milionë punëtorë”, një titull i shkëlqyer për të joshur të rinjtë shqiptarë drejt dyerve
 • BY
 • August 14, 2022
 • 0 Comments
English The truth

The Fallen Kingdom

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and
 • BY
 • March 23, 2022
 • 0 Comments
Serbia

Milan Paniç: Amerikani që drejtoi ushtrinë dhe qeverinë serbe (1992)

Do të ishte biznesmeni amerikan, Milan Paniç, të cilit do t’i besohej posti i kryeministrit të Serbisë dhe Malit të zi, union që në atë kohë njihej si Republika Federale
 • BY
 • February 16, 2022
 • 0 Comments
Germany

Kurthi Scholz-Putin: Tentativa për të vrarë shqiptarë në tokën gjermane

Mediat kanë raportuar për një bisedë telefonike mes Kancelarit Scholz dhe Presidentit Putin, në të cilën Putin ka shprehur shqetësimin e tij në lidhje me mercenarët shqiptarë, të cilët i
 • BY
 • March 10, 2022
 • 0 Comments
English The truth

The Fallen Kingdom

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and
 • BY
 • March 23, 2022
 • 0 Comments
Germany

Mashtruesi Bahri Cani dhe axhenda gjermane kundër shqiptarëve

Gazetari Bahri Cani e çeli sot ditën e tij me një njoftim bombastik “Gjermania kërkon 2 milionë punëtorë”, një titull i shkëlqyer për të joshur të rinjtë shqiptarë drejt dyerve
 • BY
 • August 14, 2022
 • 0 Comments
 • 1
 • 2

On Instagram

emigranti.info

180 Following 150K Followers