Home » Serbia

Milan Paniç: Amerikani që drejtoi ushtrinë dhe qeverinë serbe (1992)

Do të ishte biznesmeni i suksesshëm amerikan Milan Paniç, të cilit do t’i besohej posti i kryeministrit të Serbisë dhe Malit të zi, union që në atë kohë njihej si Republika Federale e Ish Jugosllavisë. Amerikani Milan Paniç do t’a mbante postin e kryeministrit nga 14 korrik 1992 deri më 9 shkurt 1993. Dhe sigurisht…

Telefono