Albania

Organizohu dhe kërko të drejtën tënde

  • July 20, 2022
  • 0 Comments

Përpara se të vendosni të organizoheni publikisht për të kërkuar të drejtat tuaja duhet të konsideroni disa të vërteta të dala nga eksperienca. Kjo që do të shkruaj bazohet mbi eksperiencë të vërtetë dhe kjo eksperiencë mund të shërbejë si një burim informacioni për të gjithë ju,  por në ndryshim ju keni avantazhin që të […]

Albania CIA

Provokon spiuni CIA-s, Agron Llakaj

  • July 20, 2022
  • 0 Comments

“Kthehemi pas në kohë me këtë foto. Jemi në vitin 1987. Plazhi ishte pw shezllonë, pa pagesë, pa kufij, pa shishe shampanje, pa pistoleta dhe pa kallash. Bukë, djathë dhe domate, por secili me çadrën e tij. Rëra nuk kishte as pronar dhe as pushtues. Të gjithë të barabartë!”, kështu do të shprehej në një status […]

Perandoria Amerikane

Qeveria amerikane është armike e përbetuar e shqiptarëve

  • July 18, 2022
  • 0 Comments

Ka dallim mes popullit amerikan dhe qeverisë amerikane, prandaj duhet ndarë në çdo reagim populli nga qeveria e korruptuar amerikane. Get tirana.social on google play: S’ka dyshim që populli shqiptar ka pasur gjithmonë vetëm një armik, atë që nisi si Perandoria Britanike dhe që vazhdon sot si qeveria amerikane. Sa i përket Kosovës, ekzistojnë të […]