English The truth

The Fallen Kingdom

  • March 23, 2022
  • 0 Comments

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and even its own citizens by sending them to the slaughter house in the north, and others by sealing their fate in prison, including prominent and […]

Ukraine

Zelensky dhe Putin po luftojnë qytetarët e vendeve të tyre

  • March 18, 2022
  • 0 Comments

Çfarë do të bënte Zelensky dhe ata prapa tij, nëse donin të asgjësonin një opozitë të tërë në Ukrainë. Një vend që posedon tokën më të mirë në botë, por që qëllimisht është izoluar nga BE, SHBA dhe Rusia për t’i lënë të varfër. Normalisht në atë popullsi me 40 milionë banorë lindën opozitarizëm dhe […]