Germany

Mashtruesi Bahri Cani dhe axhenda gjermane kundër shqiptarëve

  • August 14, 2022
  • 0 Comments

Gazetari Bahri Cani e çeli sot ditën e tij me një njoftim bombastik “Gjermania kërkon 2 milionë punëtorë”, një titull i shkëlqyer për të joshur të rinjtë shqiptarë drejt dyerve të ambasadës gjermane, e cila i shtërngon ata në radhë të gjata dhe në proçedura që nuk mbarojnë kurrë. Kosovarët kanë një histori të pasur […]

Germany

Njohja e patentave në Gjermani: Apel për tubime simbolike në Gjermani dhe në Tiranë

  • September 13, 2021
  • 0 Comments

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Gjermani kanë ngritur prej kohësh shqetësimin e mosnjohjes së lejes së drejtimit të automjeteve. Zëri i tyre, si çdo gjë tjetër në këto 30 vite sistem korruptiv, ka shkuar në vesh të shurdhër. Pa kaluar në shumë detaje, shqiptarët duhet të dinë që janë autoritetet shqiptare, të cilët, për të […]