Albania

Kontrata shqiptare e vitit 1912 e humbur dhe mashtrimi britanik

 • April 30, 2023
 • 0 Comments

Si një qytetar shqiptar, unë jam shumë i interesuar për të ditur më tepër për historinë e vërtetë të vendit tim, pasi është mënyra më e mirë për të kuptuar shumë nga problemet politike aktuale. Rastësia nuk është shpjegimi më bindës për politikën tonë të korruptuar, nuk shpjegon formën më të keqe në botë të […]

Albania Perandoria Amerikane

Pas Jo-së së BE amerikanët vihen në lëvizje

 • April 7, 2023
 • 0 Comments

Siç pritej dhe siç ishte planifikuar, marionetat amerikane në Bruksel kanë rikonfirmuar Jo-në e radhës për çeljen e negociatave për Shqipërinë. Get tirana.social on google play: Nga ana teknike samitet e BE-së në lidhje me hyrjen apo mos hyrjen të një vendi në BE zhvillohen në çdo 5 ose 10 vite, por për arsye praktike […]

Albania

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor – Sabri Lushi

 • November 28, 2022
 • 0 Comments

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor. Kjo ditë simbolizon rënien e kombit shqiptar. 110 vite më parë, armiqtë tanë perëndimorë në bashkëpunim me spiunë dhe agjentë shqiptarë e shitën të ardhmen tonë dhe i ndanë njerëzit tanë në pesë apo gjashtë shtete. Shqiptarët dikur ishin komb i fuqishëm – kryevezirë të Perandorisë […]

Albania Perandoria Amerikane UK

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

 • November 27, 2022
 • 0 Comments

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane të energjisë që prodhohet, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt përmes shpalljes si zona të […]

Albania CIA

Protestat me në krye dy xhelatë të konsumuar të CIA-s – tallje ekstreme e Amerikës me shqiptarët

 • November 12, 2022
 • 0 Comments

Të votosh PD-në, Partinë e Sigurimit të Shtetit të themeluar dhe të udhëhequr nga mercenarët dhe xhelatët e CIA-s justifikohet me injorancën dhe errësirën e përgjithshme që ka mbuluar shqiptarët, justifikohet me faktin që jemi koloni britaniko-amerikane, por të protestosh pas një xhelati të konsumuar të CIA-s, siç është Berisha, është indikator që intelektualët në […]

Albania Perandoria Amerikane

Beteja për zonat e mbrojtura: grabitja amerikane e territoreve shqiptare

 • October 12, 2022
 • 0 Comments

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin publik, i cili më së shumti merr formë nga shërbimet inteligjente amerikane. Ndërsa intelektualët e vitit 1912 janë pushkatuar në vazhdim, e ato libra që shkruanin të vërtetat e shqiptarëve në Ballkan janë […]

Albania

Nisma për dëbimin e Leka Zogu II

 • September 19, 2022
 • 0 Comments

Leka Zogu II është nipi i ish mbretit të vetëshpallur, Ahmet Zogu. Ahmet Zogu ka lënë gjurmë dhe histori në Shqipëri, edhe pse realisht nuk ka lënë asnjë intervistë me zë dhe figurë, por ato i la me pushkë të pabesë dhe me grabitje. Ahmet Zogu masakroi dhe pushkatoi pa gjyq mijëra e mijëra shqiptarë; […]

UK

Terrori britanik në Shqipëri dhe grabitja e arit

 • September 2, 2022
 • 0 Comments

Së fundmi facebook ka shpërndarë një shkrim dhe disa dokumente të rreme, të cilat akuzojnë Britaninë e Madhe si grabitësit e arit shqiptar, një grabitje e vetëshpallur e ngjashme me grabitjet e vetëshpallura të spiunëve britanikë, Ahmet Zogu dhe Ilir Meta. Në media është komentuar gjerësisht si grabitje angleze, ose është lënë të nënkuptohet si […]

Albania

Organizohu dhe kërko të drejtën tënde

 • July 20, 2022
 • 0 Comments

Përpara se të vendosni të organizoheni publikisht për të kërkuar të drejtat tuaja duhet të konsideroni disa të vërteta të dala nga eksperienca. Kjo që do të shkruaj bazohet mbi eksperiencë të vërtetë dhe kjo eksperiencë mund të shërbejë si një burim informacioni për të gjithë ju,  por në ndryshim ju keni avantazhin që të […]