Albania

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor – Sabri Lushi

  • November 28, 2022
  • 0 Comments

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor. Kjo ditë simbolizon rënien e kombit shqiptar. 110 vite më parë, armiqtë tanë perëndimorë në bashkëpunim me spiunë dhe agjentë shqiptarë e shitën të ardhmen tonë dhe i ndanë njerëzit tanë në pesë apo gjashtë shtete. Shqiptarët dikur ishin komb i fuqishëm – kryevezirë të Perandorisë […]

Albania Perandoria Amerikane UK

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

  • November 27, 2022
  • 0 Comments

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane të energjisë që prodhohet, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt përmes shpalljes si zona të […]

Albania CIA

Protestat me në krye dy xhelatë të konsumuar të CIA-s – tallje ekstreme e Amerikës me shqiptarët

  • November 12, 2022
  • 0 Comments

Të votosh PD-në, Partinë e Sigurimit të Shtetit të themeluar dhe të udhëhequr nga mercenarët dhe xhelatët e CIA-s justifikohet me injorancën dhe errësirën e përgjithshme që ka mbuluar shqiptarët, justifikohet me faktin që jemi koloni britaniko-amerikane, por të protestosh pas një xhelati të konsumuar të CIA-s, siç është Berisha, është indikator që intelektualët në […]