Albania

Kontrata shqiptare e vitit 1912 e humbur dhe mashtrimi britanik

  • April 30, 2023
  • 0 Comments

Si një qytetar shqiptar, unë jam shumë i interesuar për të ditur më tepër për historinë e vërtetë të vendit tim, pasi është mënyra më e mirë për të kuptuar shumë nga problemet politike aktuale. Rastësia nuk është shpjegimi më bindës për politikën tonë të korruptuar, nuk shpjegon formën më të keqe në botë të […]

Albania Perandoria Amerikane UK

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

  • November 27, 2022
  • 0 Comments

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane të energjisë që prodhohet, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt përmes shpalljes si zona të […]

Albania Perandoria Amerikane

Beteja për zonat e mbrojtura: grabitja amerikane e territoreve shqiptare

  • October 12, 2022
  • 0 Comments

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin publik, i cili më së shumti merr formë nga shërbimet inteligjente amerikane. Ndërsa intelektualët e vitit 1912 janë pushkatuar në vazhdim, e ato libra që shkruanin të vërtetat e shqiptarëve në Ballkan janë […]

Perandoria Amerikane

Një barbare tek Fevziu – Yuri Kim

  • October 1, 2022
  • 0 Comments

Po navigoja në facebook për të ngjitur një link të një shkrimi të platformës sociale https://albchat.al/, papritur hasa në një njoftim të gazetarit të regjimit, Bledi Fevziu, ku njoftohej: “ Sot, 21:00 Ambasadorja Amerikane ne Tirane Yuri Kim ne nje interviste ne OPINION. Financimet ruse, Irani, lufta ne Ukraine, SPAK, Inceneratoret, Amnistia Fiskale, takimet me […]

Perandoria Amerikane

Qeveria amerikane është armike e përbetuar e shqiptarëve

  • July 18, 2022
  • 0 Comments

Ka dallim mes popullit amerikan dhe qeverisë amerikane, prandaj duhet ndarë në çdo reagim populli nga qeveria e korruptuar amerikane. Get tirana.social on google play: S’ka dyshim që populli shqiptar ka pasur gjithmonë vetëm një armik, atë që nisi si Perandoria Britanike dhe që vazhdon sot si qeveria amerikane. Sa i përket Kosovës, ekzistojnë të […]