Germany

Njohja e patentave në Gjermani: Apel për tubime simbolike në Gjermani dhe në Tiranë

  • September 13, 2021
  • 0 Comments

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Gjermani kanë ngritur prej kohësh shqetësimin e mosnjohjes së lejes së drejtimit të automjeteve. Zëri i tyre, si çdo gjë tjetër në këto 30 vite sistem korruptiv, ka shkuar në vesh të shurdhër. Pa kaluar në shumë detaje, shqiptarët duhet të dinë që janë autoritetet shqiptare, të cilët, për të […]