Albania Perandoria Amerikane

Pas Jo-së së BE amerikanët vihen në lëvizje

Siç pritej dhe siç ishte planifikuar, marionetat amerikane në Bruksel kanë rikonfirmuar Jo-në e radhës për çeljen e negociatave për Shqipërinë.

Get tirana.social on google play:

Nga ana teknike samitet e BE-së në lidhje me hyrjen apo mos hyrjen të një vendi në BE zhvillohen në çdo 5 ose 10 vite, por për arsye praktike së fundmi këto samite zhvillohen pothuajse çdo muaj. Aq shpesh, sa samitet vazhdojnë dhe online, siç ishte rasti i votimit në parlamentin bullgar për të hequr veton ndaj Maqedonisë, votim që nuk mund të verifikohet, dhe as nuk mund të sqarohet juridikisht në lidhje me vlefshmërinë e tij me një samit të sapokaluar. Por ky është civilizimi amerikan, bazuar mbi tallje, gënjeshtra dhe mashtrim, nuk ke ç’i bën.

Por cila është lëvizja e radhës e Amerikës në Shqipëri? Kjo përgjigje është shumë e thjeshtë. Amerika kërkon sa më shumë zhurmë, sa më shumë kaos dhe kjo arrihet përmes protestave të organizuara nga partitë që drejtohen nga spiunët e CIA-s dhe mercenarët amerikanë.

Amerika kërkon protesta, atëherë protesta, zhurmë dhe kaos do të ketë, por jo zhvillim për shqiptarët.

Nderim Lushi

Avatar

admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Albania EU

A Detailed Report of Lushi’s Case: An Appeal to the European Parliament and to the German Bundestag

  • February 13, 2016
The content of the letter:1. The reasons which led me to become a civil society activist2. The petition3. The protests4.
Perandoria Amerikane

Lufta kundër Ukrainës ka filluar

  • February 14, 2022
Nuk doja kurrë të shkruaja rrreth kësaj shakaje pa sens e cila quhet “Kriza në Ukrainë”. Të besojmë që Ukraina