American Terrorism

Propozim: Ambasada Amerikane të bëhet WC publike

  • February 15, 2024
  • 0 Comments

Dëbimi i ambasadës amerikane dhe asaj britanike nga Tirana, kjo për shkak se ata mbështesin korrupsionin dhe terrorizmin, do t‘i hapte rrugë diskutimit dhe debatit publik se çfarë do të bëhet me godinat bosh të ambasadave. E ndërsa terroristi britanik, Enver Hoxha, e ruajti të paprekur ambasadën amerikane gjatë komunizmit, sot është kohë tjetër dhe […]