Germany

Germany

Mashtruesi Bahri Cani dhe axhenda gjermane kundër shqiptarëve

Gazetari Bahri Cani e çeli sot ditën e tij me një njoftim bombastik “Gjermania kërkon 2 milionë punëtorë”, një titull i shkëlqyer për të joshur të rinjtë shqiptarë drejt dyerve
 • BY
 • August 14, 2022
 • 0 Comments
English The truth

The Fallen Kingdom

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and
 • BY
 • March 23, 2022
 • 0 Comments
Albania EU

A Detailed Report of Lushi’s Case: An Appeal to the European Parliament and to the German Bundestag

The content of the letter:1. The reasons which led me to become a civil society activist2. The petition3. The protests4. The interview I gave to Mr. Arian Çani (“Free Zone”)
 • BY
 • February 13, 2016
 • 0 Comments
Germany

Njohja e patentave në Gjermani: Apel për tubime simbolike në Gjermani dhe në Tiranë

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Gjermani kanë ngritur prej kohësh shqetësimin e mosnjohjes së lejes së drejtimit të automjeteve. Zëri i tyre, si çdo gjë tjetër në këto 30 vite
 • BY
 • September 13, 2021
 • 0 Comments
Kontrate e Re

Kontrata e Re: Nga legalizimi i ndërtimeve deri tek dënimet me burgim të përjetshëm

Kontrata e Re është nismë e pavarur intelektuale, e cila nuk është pjesë e garës për pushtet, është një kuvend i mendimit të guximshëm, i cili shtrihet përtej kufinjve fizikë
 • BY
 • September 23, 2021
 • 0 Comments
Kontrate e Re

Armiqtë e shqiptarëve

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara dhe nuk mund të konkuronin tregun e jashtëm. Besoj keni
 • BY
 • September 29, 2021
 • 0 Comments
Kontrate e Re

Emigrantët të sponsorizojnë protestat në Tiranë (patentat dhe e drejta e punësimit në BE)

Shqiptarët janë subjekt i një aparteidi dhe izolimi të papreçedentë që BE ka vendosur ndonjëherë ndaj një vendi fqinj, përjashtuar gjenocidin e bërë ndaj popullsisë së pafajshme Boshnjake. Politikanët Shqiptarë
 • BY
 • October 15, 2021
 • 0 Comments
 • 1
 • 2

On Instagram

emigranti.info

180 Following 150K Followers