Kontrate e Re

Kontrata e Re: Nga legalizimi i ndërtimeve deri tek dënimet me burgim të përjetshëm

  • September 23, 2021
  • 0 Comments

Kontrata e Re është nismë e pavarur intelektuale, e cila nuk është pjesë e garës për pushtet, është një kuvend i mendimit të guximshëm, i cili shtrihet përtej kufinjve fizikë të shqiptarëve; Kontrata e Re është nisma e së ardhmes, simbol i fjalës së lirë, shpresë dhe ndryshim për shqiptarët dhe ftesë për rezistencë për […]