Perandoria Amerikane

Qeveria amerikane është armike e përbetuar e shqiptarëve

  • July 18, 2022
  • 0 Comments

Ka dallim mes popullit amerikan dhe qeverisë amerikane, prandaj duhet ndarë në çdo reagim populli nga qeveria e korruptuar amerikane. Get tirana.social on google play: S’ka dyshim që populli shqiptar ka pasur gjithmonë vetëm një armik, atë që nisi si Perandoria Britanike dhe që vazhdon sot si qeveria amerikane. Sa i përket Kosovës, ekzistojnë të […]