Albania Perandoria Amerikane

Beteja për zonat e mbrojtura: grabitja amerikane e territoreve shqiptare

  • October 12, 2022
  • 0 Comments

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin publik, i cili më së shumti merr formë nga shërbimet inteligjente amerikane. Ndërsa intelektualët e vitit 1912 janë pushkatuar në vazhdim, e ato libra që shkruanin të vërtetat e shqiptarëve në Ballkan janë […]

Perandoria Amerikane

Një barbare tek Fevziu – Yuri Kim

  • October 1, 2022
  • 0 Comments

Po navigoja në facebook për të ngjitur një link të një shkrimi të platformës sociale https://albchat.al/, papritur hasa në një njoftim të gazetarit të regjimit, Bledi Fevziu, ku njoftohej: “ Sot, 21:00 Ambasadorja Amerikane ne Tirane Yuri Kim ne nje interviste ne OPINION. Financimet ruse, Irani, lufta ne Ukraine, SPAK, Inceneratoret, Amnistia Fiskale, takimet me […]