Albania

Kontrata shqiptare e vitit 1912 e humbur dhe mashtrimi britanik

  • April 30, 2023
  • 0 Comments

Si një qytetar shqiptar, unë jam shumë i interesuar për të ditur më tepër për historinë e vërtetë të vendit tim, pasi është mënyra më e mirë për të kuptuar shumë nga problemet politike aktuale. Rastësia nuk është shpjegimi më bindës për politikën tonë të korruptuar, nuk shpjegon formën më të keqe në botë të […]

Albania Perandoria Amerikane UK

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

  • November 27, 2022
  • 0 Comments

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane të energjisë që prodhohet, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt përmes shpalljes si zona të […]

UK

Terrori britanik në Shqipëri dhe grabitja e arit

  • September 2, 2022
  • 0 Comments

Së fundmi facebook ka shpërndarë një shkrim dhe disa dokumente të rreme, të cilat akuzojnë Britaninë e Madhe si grabitësit e arit shqiptar, një grabitje e vetëshpallur e ngjashme me grabitjet e vetëshpallura të spiunëve britanikë, Ahmet Zogu dhe Ilir Meta. Në media është komentuar gjerësisht si grabitje angleze, ose është lënë të nënkuptohet si […]

UK

Mbretëresha e teneqtë e Britanisë së Madhe

  • February 13, 2022
  • 0 Comments

E quajta e teneqtë, mbretëreshën e Mbretërisë së Bashkuar, pasi kështu e quante trimërinë e shqiptarëve Faik Konica, spiuni i Anglisë, dhe njeriu që i mësoi fjalët e para shqipe komedianit dhe mashtruesit Fan Noli. Në fakt vetëm një komedian si Noli mund të pranonte të shkruante emrin si themeluese i një kombi, komb që […]

UK

Notë Proteste Ambasadës Britanike në Tiranë, publikoi 88 emra të të dënuarëve Shqiptarë në Britani

  • September 23, 2020
  • 0 Comments

Drejtuar: Ambasada Britanike Tiranë Lënda: Notë Proteste në lidhje me publikimin në “top-channel.tv”, të emrave të të dënuarëve shqiptarë në Britaninë e Madhe Të nderuar zotërinj Britania e Madhe është një vend në të cilin banojnë dhe pjesërisht punojnë mijra shqiptarë ilegalë. Të gjithë i janë drejtuar Britanisë së Madhe duke paguar mesatarisht rreth 15 mijë euro […]