Albania CIA

Denoncim publik mbi sulmet ndaj website-eve

  • January 22, 2023
  • 0 Comments

Javën e fundit, dy nga faqet e mia, peticion.al dhe kukespost.com, u sulmuan. Sulmet kibernitike i dëmtuan pjesërisht ose plotësisht faqet, siç është rasti i kukespost.com, e cila ishte fshirë pothuajse e tëra. Faqet i rikuperuan vetëm përmes backup dhe tani janë fuksionale. Në fakt diçka e tillë është rutinë me faqet, edhe pse mirëmbahen në mënyrë të vazhdueshme, […]

Albania CIA

Protestat me në krye dy xhelatë të konsumuar të CIA-s – tallje ekstreme e Amerikës me shqiptarët

  • November 12, 2022
  • 0 Comments

Të votosh PD-në, Partinë e Sigurimit të Shtetit të themeluar dhe të udhëhequr nga mercenarët dhe xhelatët e CIA-s justifikohet me injorancën dhe errësirën e përgjithshme që ka mbuluar shqiptarët, justifikohet me faktin që jemi koloni britaniko-amerikane, por të protestosh pas një xhelati të konsumuar të CIA-s, siç është Berisha, është indikator që intelektualët në […]

Albania CIA

Provokon spiuni CIA-s, Agron Llakaj

  • July 20, 2022
  • 0 Comments

“Kthehemi pas në kohë me këtë foto. Jemi në vitin 1987. Plazhi ishte pw shezllonë, pa pagesë, pa kufij, pa shishe shampanje, pa pistoleta dhe pa kallash. Bukë, djathë dhe domate, por secili me çadrën e tij. Rëra nuk kishte as pronar dhe as pushtues. Të gjithë të barabartë!”, kështu do të shprehej në një status […]