Albania

Organizohu dhe kërko të drejtën tënde

 • July 20, 2022
 • 0 Comments

Përpara se të vendosni të organizoheni publikisht për të kërkuar të drejtat tuaja duhet të konsideroni disa të vërteta të dala nga eksperienca. Kjo që do të shkruaj bazohet mbi eksperiencë të vërtetë dhe kjo eksperiencë mund të shërbejë si një burim informacioni për të gjithë ju,  por në ndryshim ju keni avantazhin që të […]

Albania CIA

Provokon spiuni CIA-s, Agron Llakaj

 • July 20, 2022
 • 0 Comments

“Kthehemi pas në kohë me këtë foto. Jemi në vitin 1987. Plazhi ishte pw shezllonë, pa pagesë, pa kufij, pa shishe shampanje, pa pistoleta dhe pa kallash. Bukë, djathë dhe domate, por secili me çadrën e tij. Rëra nuk kishte as pronar dhe as pushtues. Të gjithë të barabartë!”, kështu do të shprehej në një status […]

Perandoria Amerikane

Qeveria amerikane është armike e përbetuar e shqiptarëve

 • July 18, 2022
 • 0 Comments

Ka dallim mes popullit amerikan dhe qeverisë amerikane, prandaj duhet ndarë në çdo reagim populli nga qeveria e korruptuar amerikane. Get tirana.social on google play: S’ka dyshim që populli shqiptar ka pasur gjithmonë vetëm një armik, atë që nisi si Perandoria Britanike dhe që vazhdon sot si qeveria amerikane. Sa i përket Kosovës, ekzistojnë të […]

Albania

Amerika na qëndron mbi kurriz dhe jo në krah

 • April 7, 2022
 • 0 Comments

Shqiptarët nuk kanë qenë këto që janë sot, pra të ngatërruar, të konfuzuar dhe të çorientuar, pasi kjo Shqipëri është ngritur mbi kocka njerëzish dhe mbi masakra, ku të gjithë ata që dinin shkrim e këndim thjesht janë pushkatuar, prandaj sot jemi këta që jemi. Get tirana.social on google play: Është shumë e rëndësishme që […]

Albania

Për një kontratë të re me SHBA-të

 • April 7, 2022
 • 0 Comments

Get tirana.social on google play: Çdo shqiptar duhet të organizojë rezistencën e tij në mënyrë të pavarur dhe sa më larg partive. Vetëm një reagim i shqiptarëve të zakonshëm do të mund të bënte që shumë gjëra të ndryshonin për mirë. Kjo është koha që të kërkojmë një kontratë të re me SHBA-të dhe t’i […]

English The truth

The Fallen Kingdom

 • March 23, 2022
 • 0 Comments

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and even its own citizens by sending them to the slaughter house in the north, and others by sealing their fate in prison, including prominent and […]

Ukraine

Zelensky dhe Putin po luftojnë qytetarët e vendeve të tyre

 • March 18, 2022
 • 0 Comments

Çfarë do të bënte Zelensky dhe ata prapa tij, nëse donin të asgjësonin një opozitë të tërë në Ukrainë. Një vend që posedon tokën më të mirë në botë, por që qëllimisht është izoluar nga BE, SHBA dhe Rusia për t’i lënë të varfër. Normalisht në atë popullsi me 40 milionë banorë lindën opozitarizëm dhe […]