Author Admin

Një barbare tek Fevziu – Yuri Kim

Po navigoja në facebook për të ngjitur një link të një shkrimi të platformës sociale https://albchat.al/, papritur hasa në një njoftim të gazetarit të regjimit, Bledi Fevziu, ku njoftohej: “ Sot, 21:00 Ambasadorja Amerikane ne Tirane Yuri Kim ne nje interviste ne OPINION. Financimet ruse, Irani, lufta ne Ukraine, SPAK, Inceneratoret, Amnistia Fiskale, takimet me…

The Fallen Kingdom

The Fallen Kingdom Of all crimes, betrayal and treason deserve one of the worst forms of punishment. Betraying and backstabbing other countries and individuals, leaders and ordinary active citizens, and even its own citizens by sending them to the slaughter house in the north, and others by sealing their fate in prison, including prominent and…

Zelensky dhe Putin po luftojnë qytetarët e vet

Çfarë do të bënte Zelensky dhe ata prapa tij, nëse donin të asgjësonin një opozitë të tërë në Ukrainë. Një vend që posedon tokën më të mirë në botë, por që qëllimisht është izoluar nga BE, SHBA dhe Rusia për t’i lënë të varfër. Normalisht në atë popullsi me 40 milionë banorë lindën opozitarizëm dhe…

Mbretëresha e Teneqtë e Britanisë së Madhe

E quajta “e teneqtë”, mbretëreshën e Mbretërisë së Bashkuar, pasi kështu e quante trimërinë e shqiptarëve Faik Konica, spiuni i Anglisë, dhe njeriu që i mësoi fjalët e para shqipe komedianit dhe mashtruesit Fan Noli. Në fakt vetëm një komedian si Noli mund të pranonte të shkruante emrin si themeluese i një kombi, komb që…