Albania CIA Terrorizmi Amerikan Terrorizmi Britanik

Terrorizmi britaniko-amerikan – targetohet Kukësi

Kam mbi tetë vite që kam përfunduar universitetin dhe teknikisht nuk më është dhënë as mundësia që të aplikojë për punë, e jo më të punoj, pra si inxhinier agro-mjedisi, pasi realisht jam i targetuar nga terroristët amerikanë të Tiranës, ashtu siç janë të listuar dhe targetuar mijëra e mijëra shqiptarë, në Kosovë, Shqipëri, Ballkan e kudo në botë.

Realisht terroristët amerikanë që mbajnë nën zgjedhë Shqipërinë i dënojnë me vdekje njerëz si unë, por ky dënim me vdekje fillon gradualisht me izolim financiar, social, politik, ekonomik, tregtar e në çdo lloj fushe tjetër, deri tek shkatërrimi i familjes – fundja të gjithë që bëjnë armikun me mua janë me viza amerikane ose britanike në xhep. Por nuk ke çfarë bën, janë me miliona shqiptarë që kanë paguar të njëjtin çmim, që kanë qenë viktima të terrorizmit britanik, dhe unë nuk kam pse trajtohem më ndryshe.

Sot jam tërhequr në vendlindjen time në Shkinak të Kukësit, pranë kufinjve që kanë vënë terroristët britanikë dhe armiqtë e shqiptarëve, në trekëndëshin Kosovë – Shqipëri – Maqedoni dhe i jam rikthyer bujqësisë me atë pak tokë që ka këtu. Idea e punësimit nuk ishte për tu qarë, por thjesht për të ilustruar denoncimin dhe analizën time mbi kërkesën për punësim që kanë shqiptarët. Sa herë shqiptarët kërkojnë punë, terroristët amerikanë të Tiranës dhe barbarët e paganët britanikë që mbajnë të pushtuar se mbi 100 vite Shqipërinë dalin e u ofrojnë shqiptarëve filma e video pornografike. Sa herë që një shqiptar qahet dhe ngre zërin për një copë bukë, mediat amerikane të Tiranës nxjerrin lajme me terroristin amerikan, Shinasi Rama, i cili flet vetëm për jashtëqitje, gjurize dhe wc. Sa herë arrestohet ndonjë i pafajshëm me akuza të fabrikuara nga rrjeti terrorist i gjykatave amerikane në Shqipëri, Amerika hap kinematë dhe pamjet filmike ku bëjnë seks, qen, mace dhe njerëz.

Ky lloj terrorizmi britanik i pështirë duhet të marri fund, shqiptarët e njohin seksin, siç kanë njohur mbi jetët e tyre terrorin britaniko – amerikan, dhe nuk kanë nevojë të degjenerohen e të mbulohen me vello imoraliteti, sa herë ka uri, sa herë ka papunësi dhe sa herë ndjehet thika dhe baruti terrorist amerikan që vret e pushkaton shqiptarët civilë e të pafajshëm anekënd kombit e trojeve shqiptare.

U kujtojë terroristëve dhe okupatorëve britanikë që unë Nderim Lushi bashkë me 20 milionë shqiptarët e Ballkanit, se jemi nipërit dhe stërnipërit e Muhammad Ali Pashës dhe se rezistenca paqësore, demokratike për më shumë të drejta do të vazhdojë. Jemi të vendosur që terrorizmi britaniko – amerikan në trojet shqiptare të marri fund.

I ftoj shqiptarët e Britanisë së Madhe dhe shqiptarët e Amerikës që të bëhen gati për çdo skenar terrorist amerikan në trojet shqiptare. Në rast përshkallëzimi, mos i ndalni kurrë protestat paqësore në portat e Monarkut Britanik – okupatori zyrtar i trojeve shqiptare, dhe mos u ndalni për asnjë moment së protestuari përpara Shtëpisë së Bardhë në SHBA.

Mos harroni që jemi populli më i fortë në botë dhe është nder që sot jemi populli që luftohemi më së shumti nga barbarët dhe terroristët amerikano-britanikë.

Të bashkuar dhe në paqe!

Nderim Lushi

16.06.2023

Grykë – Çajë , Kukës

Avatar

admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Albania EU

A Detailed Report of Lushi’s Case: An Appeal to the European Parliament and to the German Bundestag

  • February 13, 2016
The content of the letter:1. The reasons which led me to become a civil society activist2. The petition3. The protests4.
Albania Perandoria Amerikane

Tallja amerikane e radhës, BE i thotë jo Shqipërisë

Nëse në vitin 1912 jemi pushtuar nga anglezët, apo jemi çliruar për t’u pamvarur dhe për të varur njëkohësisht gjithë